home Kroeskarperstraat 54, Hengelo (ov)

email info@bouwadviesasbroek.nl

phone 06-45002575

Luchtdicht bouwen

Nieuwe woningen moeten van de overheid zonder gasaansluiting gebouwd worden. Om daarbij voor een goede verwarmde woning te zorgen is het belangrijk om de woning goed te isoleren, belangrijk is dan ook het luchtdicht bouwen. Door met een lage-temperatuur verwarming te werken is er weinig energie nodig om een woning warm te houden. Wanneer er een ‘gat’ naar buiten ontstaat door het openen van een deur kan er veel warmte ontsnappen, waarna het lang duurt om de woning weer op warmte te krijgen. Toch is het zaak om voor verse lucht te zorgen binnen de woning.

Door bouwkundige aanpassingen toe te passen op het ontwerp van uw nieuwbouwwoning en gebruik te maken van nieuwe technieken is het heel goed mogelijk om een zeer energiezuinig huis te bouwen zonder af te doen aan gemak en comfort. Er wordt al veel gebruik gemaakt van verschillende technieken, maar vaak is dit maar een deel van alle mogelijkheden. Er valt nog veel winst te halen door meerdere technieken toe te passen en deze samen te laten werken en dit goed af te stemmen. Bouwtechnisch Adviesbureau Asbroek helpt u graag om uw woning luchtdicht te laten bouwen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, heeft u nog vragen na aanleiding van dit verhaal, of wenst u graag ons advies? Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn met betrekking tot luchtdicht en energiezuinig bouwen.